9.setkani Pan-European
+11
breta
reverend66
lavon
Icemanstbk
Barko
Guga
Věrka
Miky
Vodouch 1100
Cami
Maverick
15 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 9.setkani Pan-European
Tak to se už těším a na halušky jsme jeli do Trnavy Galantou jsme pouze projížděly tak si nechám pak zabalit halušky sebou pro OliBarko napsal:Termín 10 zrazu je 14. - 16. 09. 2012.. Kýtu určite nieeeeééé (pre mňa bola moc "suchá"). Grilovanie urobí chatár, Cami budeš určite spokojný. A keďže si nestihol bryndzové halušky u maďarov v Galante (veď tí ani nevedia čo je bryndta - čo vas to vôbec napadlo!!!!) ver že ich na hoteli robia dobréééé . Veď zraz je v Jánošíkovom kraji .....
Čau Cami, tak koukám po netu a vidím, že tě máma pěkně přitlačila ke zdi. Varan jde z domu. No, ale život jde dál. Tak šťastnou ruku při nákupu nového stroje a snad se uvidíme na dalším srazu. Čau Jirka.
holtik- Počet příspěvků : 249
Registrace od : 28. 05. 12
No jo no už na to nevleze,ale dal jsem takovou cenu že to nikdo nekoupí takže se uvidíme určitě,akorát budu pořád na Varaderu,ale sámholtik napsal:Čau Cami, tak koukám po netu a vidím, že tě máma pěkně přitlačila ke zdi. Varan jde z domu. No, ale život jde dál. Tak šťastnou ruku při nákupu nového stroje a snad se uvidíme na dalším srazu. Čau Jirka.
Tak to jsem netušil. že jsi takový taktik, ale za ty prachy aby jsi se nedivil. Když tak mám doma Jawa 50 tak při nejhorším ti ho poštou pošlu.
To bych se divil,takový blázen jsem jen já vždy to koupím za cenu kterou by za to nikdo nedal,pak do toho vrazím balík a nakonec to prodám ještě za míň než jsem koupil,čeče ten Pionýr to by bylo fajn to už bude veteránholtik napsal:Tak to jsem netušil. že jsi takový taktik, ale za ty prachy aby jsi se nedivil. Když tak mám doma Jawa 50 tak při nejhorším ti ho poštou pošlu.
Ahoj. Nedodá někdo prosím nějaké video ze srazu? Docela bych se rád podíval. Díky.
Videa z 8.a 9.setkání
Videa jsem předal už v sobotu Vodouchovi,ať je tam dá,protože sám mám jen mobilní internet,tak nevím kde to vázne!
lavon- Počet příspěvků : 240
Registrace od : 21. 10. 08
Věk : 57
Tak to je,ale super zpráva. Snad to dorazí. Dík Jirka.
Ja jsem dostal video od Jerryho (Gold Wing),takze na nem usilovne pracuji,ale jsem dost vytizeny takze trpelivost.Take pracuji na oficialni pozvance na 10.setkani vc. Ucast. listu a samolepek.Opravdu mam toho zatim dost co delat.
Tak to je úplně v pohodě. Já se bál,že by to mohlo skončit v zapomění a to by byla velká škoda.
zdar Mave. Vždyť si říkal, že jseš bez práce. Jak může být nezaměstnaný člověk tak vytížený.
JUROPE1608- Počet příspěvků : 377
Registrace od : 11. 05. 09
Je možné se již někde podívat na video z devátého srazu? Delší dobu jsem zde nebyl tak nevím jestli jsem něco nepřehlédl. Díky Jirka.
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 15.setkání Pan-European
» 6.setkani Pan-European
» 14.Setkání Pan-European
» 4.setkání Pan-European
» 5.SETKÁNÍ PAN EUROPEAN A OST.POSÁZAVÍ MLÝN BREJLOV 14.-16.5.2010
» 6.setkani Pan-European
» 14.Setkání Pan-European
» 4.setkání Pan-European