9.setkani Pan-European
+11
breta
reverend66
lavon
Icemanstbk
Barko
Guga
Věrka
Miky
Vodouch 1100
Cami
Maverick
15 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 9.setkani Pan-European
Kamarádi, přátelé jedné stopy. Dojeli jsme OK, ale včera jsem nějak odpadl a doháněl spánkový deficit spojený s DETOXEM po borovičce. Dík Vodouchovi za sraz. M+L.
reverend66- Počet příspěvků : 254
Registrace od : 23. 10. 08
Věk : 58
breta napsal:Přátelé,
dojeli jsme v pohodě, děkujeme za pěkný den a dobře připravený.
Tady jsem dal několik fotek co jsem pořídil.
http://certicinucice.rajce.idnes.cz/26.5.2012_-_Sraz_PanEuropean_Chytrov/
Ahoj Břeťa a Eva
Děkuji hezky-pěkně
Baronovi také děkují za příjemný sraz já osobně za kýtu byla vynikajícně upečená a jelikož jsou na Slovensku v části Maďaroš u Galanty dementi tak jsme už doma,Oli zlomená noha nad kotníkem a já pochroumaná noha,ale nic vážného,motorka v cajku
Cami napsal:Baronovi také děkují za příjemný sraz já osobně za kýtu byla vynikajícně upečená a jelikož jsou na Slovensku v části Maďaroš u Galanty dementi tak jsme už doma,Oli zlomená noha nad kotníkem a já pochroumaná noha,ale nic vážného,motorka v cajku
. Viacej info nedáš? Veď si mal namierené do Rakúska. A potom sa divíte že jazdím len západne od SK.
Barko- Počet příspěvků : 163
Registrace od : 22. 10. 08
Tak ono to nemnělo se srazem už nic společné tak jsem nechtěl zatěžovat tady vlákno,ale budiž.Barko napsal:Cami napsal:Baronovi také děkují za příjemný sraz já osobně za kýtu byla vynikajícně upečená a jelikož jsou na Slovensku v části Maďaroš u Galanty dementi tak jsme už doma,Oli zlomená noha nad kotníkem a já pochroumaná noha,ale nic vážného,motorka v cajku
. Viacej info nedáš? Veď si mal namierené do Rakúska. A potom sa divíte že jazdím len západne od SK.
Vyjeli jsme směr Rakousko,přespali u jezera Neusiedler See v kempu Storchencamp Rust se vším všudy za 22.50 Eur,sprchy čisté,teplá voda, záchody taktéž čisté restaurace přímo v kempu.
Ráno rychlá snídaně sbalení a Oli že chce na oběd Halušky originál slovenské říkám OK pojedem,jelikož máme známe v Trnavě tak že se stavíme k nim a ti s náma půjdou na halušky pak jsme to chtěli stočit na Balaton a do Chorvatska a domů,hold v Maďarsku začlo poprchávat to nebylo nic hrozného no u Galanty prostě s prominutím KOKOT s bagrem vjel do křižovatky se lžící nataženou před sebou vodorovně,takže jsem začal brzdit,jelikož bylo mokro a nevlastním ABS jel jsem opravdu pomalu a bylo to v dědině tak cca 40 km/hod no a dostal jsem smyk,ustál jsem to,hlavou jsem akorát minul tu lžíci bagru a zastavily jsme,ale jak jsem byl vystrašený,ve stresu nebo prostě nasraný jsem po zastavení neudržel motorku a opět na místě upadl,boužel Oli tam nechala nohu,ten křik pánové a dámy mně tak vystrašil že jsem normálně to Varadero sám postavil hned napoprvé a ani jsem se nijak neztrhal a to si myslím že muselo vážit dobrých 400Kg.
No Oli se s pomocí postavila a prý to nic nebude to rozchodí no bagrista odjel honit jsem ho ani nemohl jak jsem se klepal kdybych ho dohnal tak ho zabiju.Ale dobré bylo že bratia Slováci z protijedoucího auta hned zastavily a že to viděli a že hned budou volat sanitku a policii tak jsem poděkoval pomohli mi zvednout Oli a s díky odmítl,neb jsem nechtěl mít cokoli společného s policií neb motorce nic nebylo a Oli tvrdila že je OK
Oli chtěla jet dál já to zamítl že pojedem radši domů,tak na zátah jen s tankováním a vyvenčením malé jsme dojeli domů,no Oli už nemohla skoro ani chodit tak bylo rozhodnuto směr nemocnice,a výsledek minimálně 6týdnů nechodící sádra zatím má tedy dláhu a v pátek jde na dosádrování,asi kvůli otoku,já ještě v poho jen bolest v holeni,ale myslím že to bude OK.
Jinak Oli řekla že to je prokletá motorka že už na ni nepojede,ale zatím jsem spadnul pravda jen s Oli tak nevím nevím.
No tak to je teda děs-běs! Už aby jste měli LT, snad pak bude všeobecný klid
Motorky se zastanu, Olí jí nemá ráda od začátku a asi jí to na oplátku vrací
Motorky se zastanu, Olí jí nemá ráda od začátku a asi jí to na oplátku vrací
Jojo. Fyzikální zákony neoblafneš. LT má těžiště níž než varadero. A k tomu takový valibuk jako je Baron von Bahnhof. Jak psal Guga. S úctou a pokorou se vrať k LT nebo ještě lépe k GW. Olince držíme palce ať se z toho co nejdříve vylíže. ´M+L
to je pech!
tak nevím, jestli to je smůla či prokletí - ale Oli chápu a taky bych na to už nelezla....Držíme palce na brzké uzdravení a co nejméně trápení ! Věrka a Vašek
Věrka- Počet příspěvků : 188
Registrace od : 07. 07. 09
Věk : 56
Cami napsal:Jasan vyřídím a kdo se bojí nesmí na Repsol
Jinak odkaz na fotá
Ti tak jukám na fota, a přijde ti mi, že je ti to GTL malé?
Jinak za celou mou rodinku a to vč. Zdendy, přejeme brzké uzdravení
Ahoj,
jsem moc rád, že se vám líbilo. Hodně mi pomohlo počasí
i to, že jsme super parta.
Paní majitelka v penzionu říkala, že tak pohodovou partičku
tam snad ještě neměla. Takže díky vám všem.
Olze přeji brzké uzdravení.
Náš polský kamarád - Artur Siwy - je zřejmě úspěšný podnikatel,
ale jak jsme se s ním v sobotu pobavili, tak správnej kluk a dobrodruh.
Kontakt na něj: www.ywis.pl .
Standa a Eva
jsem moc rád, že se vám líbilo. Hodně mi pomohlo počasí
i to, že jsme super parta.
Paní majitelka v penzionu říkala, že tak pohodovou partičku
tam snad ještě neměla. Takže díky vám všem.
Olze přeji brzké uzdravení.
Náš polský kamarád - Artur Siwy - je zřejmě úspěšný podnikatel,
ale jak jsme se s ním v sobotu pobavili, tak správnej kluk a dobrodruh.
Kontakt na něj: www.ywis.pl .
Standa a Eva
Oli jsme s tebou brzké uzdravení a nezanevři na motorky. Bob a Mortysha
bob- Počet příspěvků : 126
Registrace od : 16. 05. 10
-)))
bob napsal:Oli jsme s tebou brzké uzdravení a nezanevři na motorky. Bob a Mortysha
Jelikož jsem zapoměla heslo ke svému nicku tak píšu z Kamilového-)
Všem co si vzpoměli děkuji-)
Ale ta motorka mě opravdu nemá ráda .
Snad bude někdy moje oblíbené LT čko
Sakra Olí. Baron říkal, že máš pochroumanou nohu, né hlavu. Pamatuj si: jedině GéWéčko.
Ahoj. Nejsem počítačový fenomén , tak mám na těchto stránkách ještě chaos. Snad to nyní píšu do správného tématu. O srazu již jen krátce, protože jsem se zmiňoval v hodnocení. Byl prostě suprový.Oli přejem brzké uzdravení a stálý optimismus. Mě Alča kaké jednou, když se kochala povalila a přeto ji pořád vozím. Čau Jirka a Alena.
holtik- Počet příspěvků : 249
Registrace od : 28. 05. 12
Kochat se opravdu nevyplácí. Něco o tom vím! Brzké uzdravení a optimistickou náladu pro Barony.
JUROPE1608- Počet příspěvků : 377
Registrace od : 11. 05. 09
Kdybych se aspoň kochal,jenže lilo a já dával až moc velké bacha,ale co stalo se jen mně mrzí že musí trpět má polovička,ale má to i světlé stránkyJUROPE1608 napsal:Kochat se opravdu nevyplácí. Něco o tom vím! Brzké uzdravení a optimistickou náladu pro Barony.
Cami napsal:Kdybych se aspoň kochal,jenže lilo a já dával až moc velké bacha,ale co stalo se jen mně mrzí že musí trpět má polovička,ale má to i světlé stránkyJUROPE1608 napsal:Kochat se opravdu nevyplácí. Něco o tom vím! Brzké uzdravení a optimistickou náladu pro Barony.
JAký????
Věrka- Počet příspěvků : 188
Registrace od : 07. 07. 09
Věk : 56
Budu jezdit sámowletka napsal:Cami napsal:Kdybych se aspoň kochal,jenže lilo a já dával až moc velké bacha,ale co stalo se jen mně mrzí že musí trpět má polovička,ale má to i světlé stránkyJUROPE1608 napsal:Kochat se opravdu nevyplácí. Něco o tom vím! Brzké uzdravení a optimistickou náladu pro Barony.
JAký????
Cami napsal:Budu jezdit sámowletka napsal:Cami napsal:Kdybych se aspoň kochal,jenže lilo a já dával až moc velké bacha,ale co stalo se jen mně mrzí že musí trpět má polovička,ale má to i světlé stránkyJUROPE1608 napsal:Kochat se opravdu nevyplácí. Něco o tom vím! Brzké uzdravení a optimistickou náladu pro Barony.
JAký????
To nerozchodíš !!!
JUROPE1608- Počet příspěvků : 377
Registrace od : 11. 05. 09
owletka napsal:Tak se připojujeme - děkujeme za pohodový sraz - Barko má laťku vysoko a navíc to jubileum....nooo :-) už teď se těšíme !
Obávám se, že Barko již jednou obstál na výtečnou (Bojnice); a vzhledem k tomu, co nyní chystá...
...jsem velice smuten, že se nebudu moct zúčastnit další jeho vykuněné akce
Guga, ono to už asi nachystané je . Termín je 10 zrazu je 14. - 16. 09. 2012. Čakám ešte na Reverendove a Meverickove "požehnanie" kvôli jednej akcii a pôjde to von. Mal som ísť dohodnúť cenu za ubytko tento víkend, ale počasie ma zradilo takže až budúci víkend. Inak hotel mám už rezervovaný .
Kapacita hotela je do 40 ludí. Takže poprosím čo najskôr porozmýšľať o účasti a dať vedieť kto pôjde (aby som nemusel hladať väčší hotel ).
Kapacita hotela je do 40 ludí. Takže poprosím čo najskôr porozmýšľať o účasti a dať vedieť kto pôjde (aby som nemusel hladať väčší hotel ).
Já pojedu tak či tak,pokud se nepřihodí něco vážného,ale sám to mi zas bude jen potřebuju vědět termín,musím to hlásit dopředu u Nás s tím dělají problémy a jelikož minule jsem Slovensko vynechal tak se moc těším teď jen by mně zajímalo jestli trumfneš tu kýtu Barko,c tak pečený baran?
Termín 10 zrazu je 14. - 16. 09. 2012.. Kýtu určite nieeeeééé (pre mňa bola moc "suchá"). Grilovanie urobí chatár, Cami budeš určite spokojný. A keďže si nestihol bryndzové halušky u maďarov v Galante (veď tí ani nevedia čo je bryndta - čo vas to vôbec napadlo!!!!) ver že ich na hoteli robia dobréééé . Veď zraz je v Jánošíkovom kraji .....
Pro mne je stále termín "nevyhovující". Takže si dám SK někdy na budúce
S kýtou souhlasím, byla suchá jak britský humor
Každopádně věřím, že celá akce bude stát za to
S kýtou souhlasím, byla suchá jak britský humor
Každopádně věřím, že celá akce bude stát za to
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 15.setkání Pan-European
» 6.setkani Pan-European