Nový vzhled fóra + počeštění
4 posters
Strana 1 z 1
Nový vzhled fóra + počeštění
Ahoj všichni,
jistě jste si všimli nové verze fóra. Zatím jsem aktualizoval verzi tohoto fóra a začal pracovat i na celkovém vzhledu. Hned v úvodu tedy je již plně funkční odkaz na klubové stránky, který se otevře již v novém okně a nevyhodí z fóra, jako to bylo předtím. Co se týče češtiny, tak již některé části jsou v češtině, místo původní angličtiny. Týká se to zatím především uživatelské sekce. Prozatím je odstraněna původní francouzština (Repondre a Nouveau) a je nahrazena angličtinou. Je to pouze dočasné. Vše se pomalu blíží ke kompletnímu počeštění, jakmile se mi podaří stáhnout a přidat kompletní češtinu pro tuto verzi fóra.
Toto téma věnuji především případným dotazům a připomínkám, ale hlavně i návrhům, co udělat jinak a lépe.
jistě jste si všimli nové verze fóra. Zatím jsem aktualizoval verzi tohoto fóra a začal pracovat i na celkovém vzhledu. Hned v úvodu tedy je již plně funkční odkaz na klubové stránky, který se otevře již v novém okně a nevyhodí z fóra, jako to bylo předtím. Co se týče češtiny, tak již některé části jsou v češtině, místo původní angličtiny. Týká se to zatím především uživatelské sekce. Prozatím je odstraněna původní francouzština (Repondre a Nouveau) a je nahrazena angličtinou. Je to pouze dočasné. Vše se pomalu blíží ke kompletnímu počeštění, jakmile se mi podaří stáhnout a přidat kompletní češtinu pro tuto verzi fóra.
Toto téma věnuji především případným dotazům a připomínkám, ale hlavně i návrhům, co udělat jinak a lépe.

pro mně počítač velký oříšek, takže jsem v tom hodně mimo hru.
Před Tebou smekám.
Díky. Je to pěkný.
Standa
pro mně počítač velký oříšek, takže jsem v tom hodně mimo hru.
Před Tebou smekám.
Díky. Je to pěkný.
Standa
Noví smajlíci
Po delší době přidávám další vychytávku a to v podobě nových smajlíků od kolegů z SV fóra. Pokud by byl zájem, mohou přibýt další. Je tu i pár s moto tématikou.

Jinak, co se týče konečného počeštění, tak zatím nemám práva k úpravě ftp kódů tohoto fóra, ale již se na tom pracuje. Proto prosím ještě o chvíli strpení.

Jinak, co se týče konečného počeštění, tak zatím nemám práva k úpravě ftp kódů tohoto fóra, ale již se na tom pracuje. Proto prosím ještě o chvíli strpení.

lavon- Počet příspěvků : 240
Registrace od : 21. 10. 08
Věk : 56
Čeština tlačítek
Zkontrolujte prosím funkčnost tlačítek Nové téma, Odpovědět, Citovat a Upravit. Pokud nefungují nebo je jiný problém, tak dejte vědět. 

» Odstranění reklamy v záhlaví fóra
» Příznivec klubu
» jsem tady nový
» Chlapi, spíte!???
» 20. sraz Pan-European
» Příznivec klubu
» jsem tady nový
» Chlapi, spíte!???
» 20. sraz Pan-European
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: